Hestehavevej 16, 5792 Aarslev, Fyn | Tlf / SMS 61 31 77 16 eller skriv en mail

Massage

Sundheds-massage
Jeg kalder den massage som jeg tilbyder for sundheds-massage. Fordi jeg godt vil hjælpe mine klienter med at få det bedre og vil forsøge at løse deres problemer.
Jeg lægger vægt på det effektfulde, den problemløsende behandling og ikke så meget på, at det skal være afslappende, behageligt og nydelsesfuldt, og slet ikke må ikke må gøre spor ondt.
Min massage, sundheds-massage, har udviklet sig igennem årene. I starten var det enten rendyrket thai-, olie- eller fod-massage, men efterhånden har jeg inkluderet andre tekniker fra flere forskellige sider, som kan komplementere og øge effekten af behandlingen.
Min massage er således en blanding af forskellige tekniker og redskaber som jeg kan tilpasse den enkelte, alt efter behov. Nogle sejlivede problemer kan, så at sige, blive angrebet fra mange vinkler indtil problemet er løst. Problemer og deres årsager er ofte komplekse, derfor kan løsningen også ofte være det.

Fysiurgisk massage
Her sidst har jeg gennemført en dansk uddannelse med fokus på anatomi, fysiologi, sygdomslære og diagnosticering og den praktiske del i massagetekniker. Det har yderligere udviklet mine muligheder for at stille den rette diagnose og dermed også give den rette målrettede behandling af mine klienter.